Feeling Alluma!

Alluma in Best is producent van zonwering, rolluiken, garagedeuren en producten voor het buitenleven. Verkoop van de producten van Alluma vindt plaats via een dealernetwerk in binnen- en buitenland.

Om hun dealers de buitenleven-producten van Alluma optimaal te laten 'beleven', hebben wij de opdracht gekregen om het Alluma Experience Center te realiseren.

In deze showroom te Best, laat Alluma zien hoe de dealer in zijn eigen showroom met een totale beleving van product, styling en sfeer de buitenleven-producten ten toon kan stellen.

Nadat we tezamen met Raoul Hollants Photography het thema 'Feeling Alluma' hadden bedacht, is binnen dit thema het gehele traject van concept, produktie en realisatie van het Experience Center door Van Mil & Van Mil verzorgd.

Onder de buitenleven-produkten van Alluma is steeds een unieke 'room' gebouwd, die elk een eigen manier van 'Feeling Alluma' laat zien. Elke 'room' heeft een visual-achterwand, een vloer en styling-produkten passend bij de 'feeling'. Allemaal bedacht en gerealiseerd door Van Mil & Van Mil.